DW Administratie Kantoor Barendrecht Opstellen Jaarrekening

Jaarrekening

 

DW Administratie stelt de jaarrekening op voor ondernemers, variërend van glazenwassers tot tandartsen en van advocaten tot zelfstandigen.

 

De jaarrekening geeft u als ondernemer een duidelijk overzicht van uw financiën.

 

U ziet u precies hoeveel winst of verlies uw bedrijf heeft gemaakt in het afgelopen boekjaar.

 

Op basis van de cijfers van uw onderneming kan de bank extra zekerheden eisen als het slecht gaat, maar ook besluiten om voorwaarden te versoepelen, extra krediet te verstrekken of de rente te verlagen.

 

DW Administratie heeft de kennis in huis om de jaarrekening volgens de geldende normen samen te stellen. De informatie van de jaarrekening is, naast een jaarlijkse verplichting, ook het startpunt bij de eventuele advisering over de toekomst van uw bedrijf.

 

Wij werken sinds 1995, naar volle tevredenheid, met de financiële software KING van Quadrant Software. Een uiterst stabiel programma, welke voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt aan het opzetten en verwerken van een controleerbare financiële administratie. Daarnaast werken wij ook al jaren met Snelstart, zodat wij samen met de klant kunnen boeken en verwerken.

 

Na het opstellen van de jaarrekening volgt voor de ondernemer het indienen van de aangifte inkomstenbelasting.
De Inkomstenbelasting is zowel voor ondernemers als particulieren een belastingsoort die elk jaar terugkeert.
DW Administratie heeft ruime ervaring hiermee en beschikt over moderne werkwijzen waardoor aangiften efficiënt, foutloos en optimaal kunnen worden opgesteld.

DW Administratie

Henry Dunantlaan 1
2992 KP Barendrecht